MetMichiel Nieuwjaarsreceptie 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. MetMichiel Nieuwjaarsreceptie 2012

Het begon in 2006 als een spontane actie onder het motto ‘waarom ook niet’ en is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie: De MetMichiel Nieuwjaarsreceptie! Bekijk de beelden terug!

De zevende editie van het feest was donderdag 12 januari 2012 van 19:00 tot 22:00 uur, live op de radio en live vanaf Eurosonic Noorderslag, in het Platform Theater. Tijdens het feestje luidde ik samen met jullie het nieuwe jaar in, blikte ik terug op het afgelopen jaar en keek ik vooruit met festivaldirecteuren en programmeurs naar al het moois dat 2012 ons zal brengen.

De line-up van de Nieuwjaarsreceptie 2012

Een nieuwjaarsreceptie is natuurlijk niet compleet zonder oliebollen, champagne maar vooral niet zonder live-optredens. Eerder stonden al o.a. Tim Knol, Graffiti 6 en Go Back To The Zoo op het podium. Ik belde met een act, om die persoonlijk uit te nodigen voor de receptie.

- De eerste act is binnen! Gers Pardoel zegt ja! Maandag belde ik met Gers, en hij is erbij hoor op 12 januari:

- Ik belde dinsdag met Nils van Kensington en ook zij komen spelen!:

- Woensdag, niet tijdens MetMichiel maar tijdens de ingelaste editie van Ekstra Ekstra Weekend, liet niemand minder dan GEM weten erbij te zijn!

- De vierde act is binnen. Ook ED komt naar Groningen!


De Nieuwjaarsreceptie was ook dit jaar onderdeel van het officiële programma van het Noorderslag. Iedereen met een pasje voor dit showcase festival mocht op de receptie komen. Maar ik hield het feestje voor en met jullie, dus had je geen pasje voor het festival en wilde je graag met mijn komen proosten, dan moest je zorgen dat je een van de uitnodigingen wist te bemachtigen!

Bekijk de samenvatting!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beluister terug!

De hele uitzending en de losse hoogtepunten zijn terug te luisteren, en wel HIER.

Check de foto's!

De foto's van de avond zijn HIER te bekijken.>> Bekijk de foto's en de video van de receptie van 2011, met o.a. special guest Ray Cokes, en optredens van Tim Knol en MakeBelieve!

Ster advertentie
Ster advertentie