DJ Antoine hoogste nieuwe op #27

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ Antoine hoogste nieuwe op #27

In totaal 4 binnenkomers deze week in de Mega Top 50 waarvan de hoogste nieuwe afkomstig is van DJ Antoine, Timati en Kalenna. Welcome to St. Tropez' verwelkomen we op 27!

Heel aardig van dit drietal om ons welkom te heten in dit Zuid-Franse stadje aan de Middellandse Zee, maar opvallend genoeg komt geen van drieën daadwerkelijk uit Frankrijk: DJ Antoine is een Zwitser (Antoine Konrad), Timati een Rus (Timer Ildarovitsj Joenoesov Timati) en Kalenna komt uit de VS (zangeres Kalenna Harper).

St. Tropez heeft ons wel vaker welkom geheten trouwens, want het stadje is al een aantal keren bezongen. Vijf singlenoteringen maar liefst in de Mega Top 50 en diens voorgangers, en dat voor een klein havenplaatsje met maar 6.000 inwoners. Stel dat eens tegenover Parijs: in de Mega Top 50-geschiedenis vonden we 18 keer een liedje over Parijs terug. Dat lijkt een heleboel, maar als je bedenkt dat heel Parijs zo'n 11 miljoen inwoners heeft, dan is dat één hit per 600.000 inwoners. Terwijl St. Tropez één hit per 1.200 inwoners weet te scoren! Word je als hoofdstad toch mooi te kakken gezet. ;)

Ster advertentie
Ster advertentie