Nieuw: David Guetta & Showtek & Vassy 'Bad'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw: David Guetta & Showtek & Vassy 'Bad'

Een Fransman, twee Nederlanders en een Australische zangeres komen samen binnen in de Mega Top 50! Het zijn David Guetta, Showtek en Vassy met 'Bad' op nummer 35.

Voor de 22e keer al komen we David Guetta tegen in de Mega Top 50. Geen enkele keer deed hij dat in z’n eentje, telkens had hij een of meer vocalisten nodig. Dit keer is dat niet anders: zijn nieuwe hit ‘Bad’ scoort hij samen met de producers Showtek en zangeres Vassy.

David Guetta

Tot drie keer toe liep David Guetta de bovenste plek in de Mega Top 50 net mis. Met Kid Cudi (‘Memories’ in 2010), Flo Rida (‘Club Can’t Handle Me’ in 2010) en Sia (‘Titanium’ in 2011) bleef hij steken op een tweede plaats. Zijn voorlaatste hit, ‘Shot Me Down’ (samen met Skylar Grey), staat nog altijd in de Mega Top 50 genoteerd en bivakkeert deze week op een 41e plaats.

Showtek

Guetta heeft deze keer dus de hulp ingeroepen van de Eindhovense broers Sjoerd en Wouter Janssen, ofwel Showtek. Dat tweetal timmert sinds vorig jaar flink aan de internationale weg; met hun hit ‘Booyah’ wisten ze een vijfde plaats te bereiken in de Britse hitlijst. Dat heeft hen ongetwijfeld in de kijker gespeeld bij Guetta. Ook voor Showtek is ‘Bad’ de tweede hit van het jaar, al kwamen ze met ‘We Like To Party’ in januari niet verder dan de 44e plaats.

Vassy

De zang op ‘Bad’ is van een Mega Top 50-debutante, Vasiliki Karagiorgos uit Australië. Gelukkig mogen we haar kortweg Vassy noemen, al klinkt ze hier eerder als Smurfin. De ouders van Vassy komen allebei uit Griekenland, maar Vassy zelf is geboren en getogen in de Noord-Australische stad Darwin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie