3FM Serious Talents debuteren in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talents debuteren in Mega Top 50

Net als vorige week zijn er ook nu weer zes nieuwe binnenkomers in de Mega Top 50. De helft daarvan debuteert in de hitlijst, waaronder twee 3FM Serious Talents.

Sue The Night en Sunday Sun werden in het verleden door 3FM bekroond met de titel Serious Talent. Onder die noemer vallen Nederlandse artiesten die volgens de radiozender talentvol zijn. Eerstgenoemde scoorde afgelopen week zelfs de 3FM Megahit met ‘The Whale’. Met die single komt de zangeres deze week binnen op nummer 33. Sue The Night is de artiestennaam van singer-songwriter Suus de Groot.
Ook de vier heren van Sunday Sun maken hun debuut in de Mega Top 50. De indie-popband werd in 2012 al gekozen tot Serious Talent. Met ‘I Call You Honey’ komen ze op nummer 41 binnen in de lijst.

Belgische dj

Een Belgische dj is de hoogste binnenkomer van de drie debutanten. Felix de Laet komt onder zijn artiestennaam Lost Frequencies op de 28e plek nieuw binnen met ‘Are You With Me’. In zijn thuisland stond hij in december van het afgelopen jaar al vijf weken bovenaan de Ultratop 50. ‘Are You With Me’ is officieel van de Amerikaanse zanger Easton Corbin.

30e notering Jan Smit

De hoogste binnenkomer komt deze week trouwens op naam van Jan Smit. De Volendamse zanger entert de Mega Top 50 op nummer 25 met zijn ballade ‘Recht Uit M’n Hart’. Daarmee scoort Smit alweer zijn 30e notering in de lijst (inclusief hits in de Mega Top 100 tussen 1997 en 2002). Acht van al die hits kwamen tot de eerste positie. De laatste keer is echter alweer bijna zes jaar geleden. Toen stond de zanger samen met Damaru vijf weken bovenaan met ‘Mi Rowsu (Tuintje In Mijn Hart)’.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie