Bastiaan onder hypnose: de beelden!

  1. Nieuwschevron right
  2. Bastiaan onder hypnose: de beelden!

Afgelopen donderdag werd Bastiaan Meijer tijdens zijn ochtendshow onder hypnose gebracht.

De geplande hypnose tijdens Voor KX Gaat De Zon op door hypnotiseur Rinke Jacobs heeft gewerkt, KX-DJ Bastiaan Meijer heeft hypnose ervaren. Dit bleek uit de woorden die hij zei na de hypnose: “En geloof me… Hypnose, het bestaat.”

“Het was heel gek. Ik maakte alles mee, maar had een enorme drang om Rinke’s suggesties te volgen”, vertelt Meijer, “Zo was ik ineens het getal drie ‘vergeten’ omdat hij me dat vertelde. Het getal spookte wel in mijn hoofd, maar ik kreeg het mijn mond niet uit. Ook heb ik kennelijk dubbel gelegen om het woord sambal. Oké als ik het nu hoor moet ik weer lachen.”

De luisteraars van het programma reageerden vol verbazing op Twitter: @michellevanepen: “Oh mijn god, @BastiaanMeijer is onder hypnose.. @VoorKXdezonop #eng.” @Eline_Nap: “Dit is zo creepy en bizar! #kxradio” De verbazing zat er bij de aanwezigen in de studio ook in. Eén van de aanwezigen: "het is heel raar om iemand zo in "slaap" te zien vallen. Je weet dat het gaat gebeuren maar toch schrik je er van en het is ook heel raar als iemand die je kent opeens het cijfer drie niet meer kan zeggen.”

Staat er voor de toekomst nog een radio-experiment op de agenda? “Ik vind het geweldig als ik dingen die ik interessant vind, kan proberen op de radio. Binnenkort dan maar een bungeejump live in de uitzending?” grapt Bastiaan.

De hypnose (inclusief de beelden) kun je hieronder bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De hele uitzending kun je hier vinden. http://kxradio.3fm.nl/uitzending-gemist/voorkxdo
Ster advertentie
Ster advertentie