'Lion In The Morning Sun' is 3FM Zomerhit 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Lion In The Morning Sun' is 3FM Zomerhit 2012

'Lion In The Morning Sun' van Will and the People is door de 3FM-luisteraars uitgeroepen tot dé zomerhit van 2012!

In MetMichiel maakte Domien donderdagavond (30 augustus) bekend welk nummer volgens de 3FM-luisteraars dé absolute zomerhit van 2012 is. De grote winnaar is 'Lion In The Morning Sun' van het muzikale gezelschap Will and the People. De oud-3FM Megahit van de kleurrijke Britten kreeg veruit de meeste stemmen. Will Rendle en co. volgen hiermee in de voetsporen van Crystal Fighters, die met hun hit 'Plage' een jaar eerder de titel 3FM Zomerhit veroverden.

>> 'Plage' bekroond tot 3FM Zomerhit 2011

Top 3 Zomerhitverkiezing 2012

Will and the People lieten in de poll Rudimental en Handsome Poets achter zich. Al deden beiden het zeker niet slecht. Het was een nek-aan-nekrace voor de tweede en de derde plek. Rudimentals hitsingle 'Feel The Love' kreeg uiteindelijk genoeg stemmen voor een welverdiende tweede plaats en de Nederlandse jongens van Handsome Poets volgden op de voet met hun sportzomerhit 'Sky On Fire'.

'Struuken Duuken' met Will and the People

MetMichiel was deze zomer ook weer aanwezig op de Nijmeegse 4 daagse, alwaar Will & The People langs kwamen in de studio. Het werd een gezellige chaos. De mannen gingen er vol voor, ze doken naa het optreden letterlijk in een traditie; Het oud Hollandse 'struuken duuken'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie