Hero Laura Jansen in de Zeroes

  1. Nieuwschevron right
  2. Hero Laura Jansen in de Zeroes

Het meisje op de foto was Laura Jansen in haar Zeroes! Michiel belde haar om te vragen wat haar bezighield in de jaren 2000 tot en met 2009.

Vanaf vrijdag 8 februari stappen we met 3FM weer in in de tijdmachine naar de jaren nul. Alles staat in het teken van het vorige decennium. We draaien van 8 tot en met 15 februari jouw verzoekjes. Alles mag, als het maar uit 2000 tot en met 2009 komt! Ook alle items in de show staan in het teken van die tijd. Zo ga ik bellen met een hero over de Zeroes.

Held Laura in de Zeroes

De muzikale helden van nu; wat deden ze eigenlijk in de Zeroes? 's Avonds in MetMichiel ga ik het met bekende muzikanten hebben over hun Zeroes ervaringen, maar overdag mag jij vast raden met wie ik dat ga doen! Wie o wie was dit meisje onder op de foto? Had je de derde Hero uit de Zeroes goed? Het was Laura Jansen!

[ AFBEELDING MIST ]

Check het gesprek met Laura Jansen

Helden Jochem en Willem

Ik trapte maandag af met een klassenfoto uit de Zeroes. Dat was Jochem van Only Seven Left! Dinsdag had ik Willem van The Opposites aan de lijn.

>> Check de foto en het gesprek met Jochem
>> Check de foto en het gesprek met Willem

Een nieuwe Zeroes Request dag een nieuwe ronde Heroes uit de Zeroes. Weet jij wie dit meisje is? Vertel het me onder aan dit bericht!

>> Check wat er nog meer bij MetMichiel gebeurt tijdens Zeroes Request

Ster advertentie
Ster advertentie