Lana Del Rey - 'Ride'

  1. Nieuwschevron right
  2. Lana Del Rey - 'Ride'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Iets meer dan een jaar geleden, in de zomer van 2011, werd de Amerikaanse zangeres Lana Del Rey (echte naam Lizzy Grant) ineens wereldwijd bekend. Dat kwam door het succes van haar single 'Video Games' op Youtube. Iedereen wilde weten wie die mysterieuze zangeres achter de clip en het nummer was. 'Video Games' is afkomstig van haar album Born To Die. De hype is inmiddels voorbij, maar Lana lijkt die redelijk overleefd te hebben. Born To Die verkocht goed.

Eerder kondigde ze de opvolger van dit album aan voor november, maar nu blijkt dat het geen heel nieuw album te worden, maar een re-release. Die heet Born To Die - Paradise Edition. De standaard versie van van het album is op de re-release aangevuld met 3 bonustracks. En er zit een extra EP bij met daarop 9 gloednieuwe nummers. De EP zal ook los te krijgen zijn.

'Ride' is de spikfonkelnieuwe single van de re-release. Dat 'Video Games' zo'n succes werd en Lana haar doorbraak bezorgde, kwam ook voor een deel door de bijbehorende clip. Deze nieuwe single heeft ook een bijzondere video, het is een 10 minuten durende minifilm geworden. Check de clip en single hierboven en laat me weten wat je er van vindt!

Ster advertentie
Ster advertentie