Check de St. Paul mixtape van 8 augustus 2013

  1. Nieuwschevron right
  2. Check de St. Paul mixtape van 8 augustus 2013

Let's Have A Party! Met de nieuwe mixtape van huis-DJ St. Paul moet dat zeker lukken! Check hem:

De tracklist

Jungle Book - 'Ik Ben Net Als Jij'
Wanda Jackson - 'Let's Have A Party'
TNGHT - 'RU Ready'
Cults - 'Bad Things (Alex Young Remix)'
3FM Sweep
Le Youth - 'C O O L'
Hot Natured - 'Isis'
Capital Cities - 'Safe & Sound'
Black Joe Lewis - 'Come To My Party'

St. Paul verklaart zijn mix

"Er is iets met dat Jungle Book nummer. Ik draaide het met Koninginnedag (het gaat over een koning en wordt gezongen door Willem, afijn je snapt het wel) op een festival in Rotterdam. Precies op dat moment ging er een levensgrote pop van Willem-Alexander door het publiek. Ik draaide het ook op Oerol na een geweldig optreden van De Speeldoos en een heel strand schudde het okselhaar. Tot slot draaide ik hem op een old school drum 'n bass (ooit jungle genaamd) avond; ik verwachtte met pek en veren het pand te moeten verlaten, maar ook daar ging ie goed.

Let's have a party! Omdat overgangen 'against type' het leven kleur geven, gaan we via Wanda Jackson's country stomper in één adem door naar de door Kanye West op zijn laatste plaat gesamplede blazers van TNGHT. Dat het trap-genre ook melodieus en poppy kan zijn bewijst de prachtige remix van Alex Young voor Cults. Poppy dansplaatjes, ik heb er een zwak voor. De afgelopen maand was het dan ook genieten met nieuwe sterke releases van Le Youth, Hot Natured en (de doorstart van) Capital Cities. Die laatste is al een jaar oud, maar vorige week alsnog door 3FM uit de obscuriteit gevist en tot Megahit gepromoveerd.

Het venijn van deze mixtape zit in de staart en heet Black Joe Lewis. Hij maakt ijzersterke, soulvolle rock 'n roll die ergens in het vruchtbare gebied tussen Jack White en The Heavy groeit. Kijk ook eens onderstaande losse live uitvoering van deze nieuwe single. Wat een held!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dank voor het luisteren,

Paul"

Meer St. Paul:

- Alle St. Paul Mixtapes op een rij
- St. Paul's eigen site
- Volg St. Paul op twitter

Ster advertentie
Ster advertentie