Mega Top 50 #1 Top 100: de keuzes van Timur

  1. Nieuwschevron right
  2. Mega Top 50 #1 Top 100: de keuzes van Timur

Op zaterdag 30 november zenden we de Mega Top 50 #1 Top 100 uit om 50 jaar hitlijsten bij de publieke omroep te vieren. Jij kunt de lijst samenstellen en ook 3FM DJ Timur heeft gestemd!

Op 30 november 1963 werd de Tijd Voor Teenagers Top 10 uitgezonden, de eerste wekelijkse hitlijst bij de publieke omroep. Vijftig jaar later, op 30 november 2013, staan we daarbij stil met een speciale uitzending van de Mega Top 50. Negen uur lang hoor je de populairste nummer 1-hits ooit gemaakt. De lijst wordt gepresenteerd door Bart Arens die elk uur een andere ex-presentator van de Mega Top 50 en voorgangers naast zich heeft. Felix Meurders presenteert bijvoorbeeld een uur mee, maar onder andere ook Frits Spits, Gijs Staverman en Martijn Krabbé.

Normaal gesproken stellen we de Mega Top 50 op basis van objectieve criteria, maar voor één keer laten we het los. Jij mag bepalen wat de populairste nummer 1-hits ooit gemaakt zijn! Kies je voor een klassieker van The Beatles of The Rolling Stones, of voor een recente hit van Katy Perry, of voor hiphop van The Notorious B.I.G., of voor een eendagsvlieg als Eiffel 65. Alles mag want je kunt 20 tracks uitkiezen!

De keuzes van Timur

3FM DJ Timur heeft ook zijn keuze gemaakt. Hij zegt over zijn lijst: "Veel liedjes komen uit de tijd dat ik als kind naar de top 50 luisterde. Dat was op donderdag in 1987, met Martijn Krabbé en Daniël Dekker." Dit zijn de favorieten van Timur:

- A-Ha 'Take On Me'
- Abba 'Waterloo'
- Adele 'Rolling In The Deep'
- Andre Hazes 'Zij Gelooft In Mij'
- Beatles 'Hey Jude'
- Bill Medley & Jennifer Warnes '(I've Had) The Time Of My Life'
- Blondie 'Denis'
- Elton John 'Nikita'
- George Michael 'Faith'
- Gotye & Kimbra 'Somebody That I Used To Know'
- Marco Borsato 'Dromen Zijn Bedrog'
- Meat Loaf 'I'd Do Anything For Love (But I Wont' Do That)'
- Michael Jackson 'Beat It'
- Monkees 'I'm A Believer'
- Nena '99 Luftballons'
- Prince & The Revolution 'Purple Rain'
- Queen 'Bohemian Rhapsody'
- Robin Thicke & T.I. & Pharrell Williams 'Blurred Lines'
- Rolling Stones '(I Can't Get No) Satisfaction'
- Sinead O'connor 'Nothing Compares 2 U'

Ster advertentie
Ster advertentie