Paul McCartney verdedigt Miley Cyrus

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul McCartney verdedigt Miley Cyrus

Paul McCartney heeft het in een interview met Sky News opgenomen voor Miley Cyrus. Ook zei de ex-Beatle dol te zijn op One Direction.

Net als zo'n beetje de hele wereld heeft ook Paul McCartney naar het veelbesproken optreden van Miley Cyrus op de MTV Video Music Awards gekeken. Hij was echter niet zo geschokt als sommige mensen, zo zei hij tegen Sky News. "Als je het ziet dan zeg je: 'Waar is iedereen zo over aan het roepen?' Ik was mild geschokt. Het was helemaal niet expliciet. Kom op, we hebben erger gezien dan dat!"

Paul McCartney over One Direction

In het gesprek werd hem ook gevraagd naar One Direction, een band die qua populariteit vaak vergeleken wordt met The Beatles. "Ik denk altijd dat het ongelukkig is voor een groep om de nieuwe Beatles genoemd te worden, want het kan een doodskus zijn. Wat wij deden vond plaats in een tijd die heel erg anders is dan nu. Ik weet niet of het makkelijker was toen om succes te hebben, maar het was wel anders."

McCartney zegt een zwak te hebben voor One Direction. "Ik hou van One Direction. Ze zijn jong en de jongens zien er goed uit, dat is wat aantrekt. Ze kunnen zingen en maken goede albums. Dat is de gelijkenis die ik zie, en dat de meisjes van ze houden."

New

Paul McCartney gaf het interview om zijn album New te promoten dat vanaf deze week in de winkels ligt. "Het is niet moeilijk om met iets nieuws te komen, wel om met iets nieuws te komen dat goed is. Je vecht altijd tegen dingen die je al gemaakt hebt, al is dat iets dat je eigenlijk moet vergeten." Ook op 71-jarige leeftijd heeft de zanger nog altijd niet genoeg van muziek. "Ik hou van liedjes schrijven. Ik hou er zelfs zoveel van, dat ik er niet mee kan stoppen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie