Maaike Ouboter derde week op #1 in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Maaike Ouboter derde week op #1 in Mega Top 50

Het is twee weken geleden dat Maaike Ouboter met 'Dat Ik Je Mis' op #1 binnenkwam in de Mega Top 50. Vorige week bleef ze aan kop staan en ook deze week staat ze daar!

Maaike Ouboter zit nog altijd op haar troon. Voor de derde week staat ‘Dat ik je mis’ op 1 in de Mega Top 50. Voor de vijfde week inmiddels staat Pharrell op 2 (met ‘Blurred lines’) en 3 (met ‘Get lucky’) genoteerd. Op 11 mei stonden beide singles (en dus ook Pharrell) zelfs op 1 en 2 en ook de twee weken daarvoor stonden allebei de tracks in de top 3. Acht weken lang met twee tracks in de top 3, daarmee moet Pharrell toch wel een record vestigen.
Het is trouwens sowieso rustig in de top van de Mega Top 50. Zes top 10-platen blijven deze week staan en de enige die zich de top 10 weet in te wurmen is ‘La la la’ van Naughty boy & Sam Smith. De twee snelste stijgers in de Mega Top 50 zijn platen die er al minstens een kwart jaar in staan, Major Lazer en The Script. Maar The Script heeft natuurlijk een goed smoesje, want die stonden gisteren op Pinkpop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie