Bastille - 'Of The Night'

  1. Nieuwschevron right
  2. Bastille - 'Of The Night'

Bastille brengt in november 2013 het dubbelalbum All This Bad Blood. Het eerste deel bevat hun album Bad Blood. Op de tweede CD staan tracks van Bastille's mixtape Other Peoples Heartache en twee nieuwe liedjes. Tegen muziekblad vertelde Bastille-frontman Dan Smith dat All This Bad Blood staat voor wat ze tot nu toe hebben gedaan en voor wat ze in de toekomst graag willen doen.

"Het eerste deel van de tweede CD bevat nummers die we live graag spelen, maar die niet op onze debuutplaat pasten. Deel twee van het tweede schijfje is een miniversie van een van onze mixtapes met een aantal nieuwe nummers ertussen die de uitersten laten horen van wat we met ons volgende album van plan zijn: eentje draait om gitaren en de ander is meer elektronisch."

Op het album staat ook 'Of The Night'. Het nummer is afkomstig van Other People's Heartache deel 1 en is een mash-up van 90s hits 'Rhythm Is A Dancer' van Snap! en 'The Rythm Of The Night' van Corona. In de video van 'Of The Night' speelt acteur James Russo, bekend van o.a. Django Unchained, de hoofdrol.

Check de clip en het nummer hierboven en laat Michiel hieronder weten wat je er van vindt en welk cijfer jij hem geeft!

Ster advertentie
Ster advertentie