3FM Serious Request 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Request 2012

De eindstand van 3FM Serious Request 2012 is uitgekomen op een overweldigende € 12.251.667,- euro! Nederland, bedankt!

3FM Serious Request 2012 vroeg dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: 5,5 miljoen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

Let's Hear It For The Babies

Gedurende de actieweek van 18 tot en met 24 december 2012 zamelde 3FM, samen met de luisteraars, geld in voor het Rode Kruis. Zij zorgen ervoor dat het geld bij de kleintjes terecht komt.

Glazen Huis in Enschede

Die week werd er weer op nuchtere maag 24 uur per dag radio gemaakt vanuit het Glazen Huis, dat in Enschede stond. De uitverkoren DJ's die het huis in gingen om geld in te zamelen door plaatjes te draaien, waren Giel, Gerard en ik.

>> SR12: lees meer en doneer!

De bekendmaking van de DJ's

Het was een grote eer om het Glazen Huis in te mogen. Na een slapeloze nacht en uren nagelsbijten, kwam dinsdagmiddag bij de Coen & Sander Show (13 november) dan eindelijk het verlossende woord van 3FM baas Wilbert Mutsaers. Hij maakte bekend dat Giel, Gerard en ik de bewoners waren van het Glazen Huis in Enschede!

Kom In Actie in Delft

Voor we met z'n drieen het Glazen Huis in gingen, was er nog de Kom In Actie Dag. Op 6 december zetten we alle drie een andere stad op z'n kop. Ik was die dag in Delft om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Centraal punt was de Beestenmarkt waar ik, dankzij een tip van Roel THE MAN van Velzen, een minifestival organiseerde!

>> Alles over de Kom In Actie Dag in Delft

(t)huiskamerconcerten van The Opposites en Kensington!

MetMichiel én The Opposites, Kensington of GBTTZ live in je (t)huiskamer, en daarmee ook nog eens bijdragen aan het terugdringen van babysterfte!

>> Lees alles over de (t)huiskamerconcerten!

Ster advertentie
Ster advertentie