"Rolling In The Deep" na 44 weken uit Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. "Rolling In The Deep" na 44 weken uit Mega Top 50

Het leek lange tijd onmogelijk maar het is toch gebeurd; "Rolling In The Deep" van Adele heeft na een ongelofelijke 44 weken de Mega Top 50 verlaten. Het is de langst genoteerde plaat in de lijst van de afgelopen jaren.

Op 27 november 2010 kwam de eerste single van het album '21' de Mega Top 50 binnen op #26. Een week later stond hij al op #4 om vervolgens door te stoten naar #1. "Rolling In The Deep" hield het twee weken vol bovenaan, om daarna vijf weken te bivakkeren op #2. Er kwamen nog zes weken op #1 achteraan, waarna "Set Fire To The Rain" van Adele de koppositie overnam. Uiteindelijk stond "Rolling In The Deep" maar liefst 21 weken in de top 10, oftewel bijna een half jaar. En nu is de single na 44 weken dus niet meer in de Mega Top 50 te vinden...

Nog wat leuke feitjes over Adele: tussen eind april en begin september dit jaar stond ze maar liefst twintig weken achter elkaar met drie singles tegelijkertijd genoteerd. Tel daar nog eens de vijftien weken bij op dat ze dit jaar met twee singles tegelijk genoteerd stond en het jaar is al weer bijna vol: slechts vier keer stond er maar één single ("Rolling In The Deep") van haar genoteerd.

Ster advertentie
Ster advertentie