Thuiskamerconcert van Go Back To The Zoo

  1. Nieuwschevron right
  2. Thuiskamerconcert van Go Back To The Zoo

Check de beelden van een heel speciale locatie-uitzending van MetMichiel met Go Back To The Zoo; diner, een show en een radio-uitzending!

Dimitri bracht het hoogste bod uit op het thuiskamerconcert van Go Back To The Zoo op de 3FM Request veiling. Voor die 2500 euro's kreeg hij samen met 25 vrienden dinsdag 11 december 2012 een bijzondere avond voorgeschoteld! Diner - gemaakt en geserveerd door Go Back To The Zoo met Benny Blisto (de kok waar de boys hun debuutalbum naar vernoemden) - een show van de band plus een MetMichiel live-uitzending. En dat allemaal op een top locatie in Amsterdam.

Beggars Banquet

Beggars Banquet is niet alleen een album van The Rolling Stones, maar ook de naam van het diner dat Go Back To The Zoo aanbood dinsdagavond. En dat is niet toevallig. Alle gerechten die de mannen serveerden zijn gebaseerd op een nummers van dat album uit 1986! Alle gangen werden door de heren verser dan vers klaargemaakt en uitgeserveerd aan de gasten. En terwijl iedereen zich te goed deed aan het eten, verzorgden de ze live de soundtrack van per gerecht!

Volg het thuiskamerconcert vanuit je eigen huis

Het feest was live te horen op 3FM en te zien via de 3FM webcam en op 101TV. Check onderaan dit bericht de foto's en de video van de avond.

>> Beluister hier de hele uitzending terug!

3FM Serious Request

Het geld dat Dimitri betaalde voor deze bijzondere avond, gaat natuurlijk allemaal naar 3FM Serious Request. Dit keer haalt 3FM met Serious Request geld op om babysterfte te bestrijden.

De video van de avond

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De foto's van thuiskamerconcert Go Back To The Zoo

Ster advertentie
Ster advertentie