SR12 MetMichiel (t)huiskamerconcerten!

  1. Nieuwschevron right
  2. SR12 MetMichiel (t)huiskamerconcerten!

MetMichiel én The Opposites, Kensington Of GBTTZ live in een (t)huiskamer, en daarmee ook nog eens bijdragen aan het terugdringen van babysterfte!

3FM Serious Request 2012 vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: 5,5 miljoen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding. Giel, Gerard en ik gaan van 18 tot en met 24 december het Glazen Huis in Enschede in om daar zoveel mogelijk geld op te halen om deze stille ramp te bestrijden, maar er gebeurt zoals elk jaar nog veel meer om geld op te halen.

Huiskamerconcerten op de veiling

De 3FM Serious Request veiling er weer en daarop vind je ook weer de zeer gewilde huiskamerconcerten. Die zijn dit keer niet tijdens maar voor 3FM Serious Request en mét een complete MetMichiel radio-uitzending erbij! Ik kom de ene dag met The Opposites en de andere dag met Kensington een feestje bouwen bij de hoogste bieder!

Maandag 10 december: Huiskamerconcert The Opposites

Willy en Big2, samen beter bekend als The Opposites, hebben zichzelf in de verkoop gegooid. Het hiphopduo stond in augustus nog te schinen tijdens de MetMichiel MiniGig, waar ze het lanceerfeestje vierden van hun nieuwste EP Slapenloze Nachten. De veiling voor dit huiskamerconcert is inmiddels gesloten. En het concert is geweest.

>> Check de beelden van The Opposites in Wijhe!

Dinsdag 11 december: Thuiskamerconcert met Go Back To The Zoo

Op de dinsdag geen huis- maar een THUISkamerconcert! Op 11 december organiseert BAK, het leukste restaurant zonder vast locatie maar met kok Benny Blisto, samen met hun vrienden van Go Back to the Zoo (die hun debuut vernoemde naar Benny Bilsto), A Beggars Banquet: een exclusief diner geïnspireerd op de sfeer van het Rolling Stones album uit 1968. Speciaal voor de hoogste bieder komt BAK -samen met de Go Back To The Zoo- een vier gangen diner bereiden OP EEN GEHEIME LOCATIE. Dus naast Benny staan drummer Bram en bassist Lars in de keuken en bedienen gitarist Teun en zanger Cas en 25 vrienden van de hoogste bieder! De veiling van dit item is gesloten.

>> Check hier alles over het thuiskamerconcert van GBTTZ

Donderdag 13 december: huiskamerconcert Kensington

Ook de mannen van Kensington verkochten zich voor een avondje. Ze waren donderdagavond (13 december) samen met MetMichiel bij Jelmer, zijn broer Simon en een berg vrienden over de vloer.Het dak ging er bijna letterlijk af in Ommen!

>> Check de beelden van het huiskamerconcert van Kensington

3FM Serious Request veiling

Check 3fm.nl/veilig, daar vind je ook nog veel meer topitems om op te bieden.

Ster advertentie
Ster advertentie