Mr. Probz op jacht naar postume #1 André Hazes

  1. Nieuwschevron right
  2. Mr. Probz op jacht naar postume #1 André Hazes

'Nothing Really Matters' slaat ook deze week weer alle concurrentie van zich af. Daardoor staat Mr. Probz alweer voor de zevende week op nummer 1.

Mr. Probz maakt er een zevenklapper van! ‘Nothing Really Matters’ staat inmiddels al voor de zevende achtereenvolgende week bovenaan de Mega Top 50 genoteerd. En dat is de langst aaneengesloten reeks voor een Nederlandse hit in zevenenhalf jaar tijd.
Van mei tot juli 2007 waren het Gerard Joling en een postume André Hazes die negen weken achtereen op 1 stonden met ‘Blijf Bij Mij’. Nog twee weken te gaan voor Mr. Probz dus om dat te evenaren.

Nieuwe concurrentie

Maar hoe zit het met de concurrentie? AronChupa was de afgelopen weken dichtbij met ‘I’m An Albatraoz’, maar hij heeft ’t toch niet gered: de Zweed zakt deze week naar 4. Maar ‘Nothing Really Matters’ krijgt inmiddels heftige concurrentie van de nieuwe hit van Ed Sheeran. Met ‘Thinking Out Loud’ evenaart Ed inmiddels zijn grootste hit tot nu toe, ‘The A Team’.
‘Thinking Out Loud’ klimt deze week door naar 2 en kan wel eens Sheerans eerste charttopper in Nederland gaan worden. Het wordt dus opnieuw spannend volgende week.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie