Freakandel Speciaal: Gavin James!

  1. Nieuwschevron right
  2. Freakandel Speciaal: Gavin James!

Het muzikale jaar 2015 begint met een prachtige Freakandel Speciaal! The Book Of Love!

Vaak gebeurt het bij artiesten dat hun live opnames beter scoren dan de studio-opnames. Kijk naar Cheap Trick of Bob Marley. Datzelfde is gebeurd met Gavin James, een 22-jarige singer-songwriter uit Dublin. Hij nam The Book Of Love in de studio op, maar dat werd geen hit. Tot zijn concert in Whelans!

Hij speelde een concert in Whelans, en nam het gelijk op. Hij bracht het concert uit als live album. Daarop staat de Freakandel Speciaal van deze week: The Book Of Love! Het liedje is niet van hem, het origineel is van The Magnetic Fields, maar je kent 'm misschien nog beter in de versie van Peter Gabriel.

Dat hij een sensatie is blijkt uit dat Ed Sheeran ook al fan van hem is. Hij twitterde een aantal maanden geleden al: 'Also, record labels, if you ignore Gavin James, you are losing out'.

En je kunt hem live gaan zien! Vrijdag 16 januari is hij in Nederland voor een aantal optredens op Eurosonic/Noorderslag in Groningen! En deze hele week kun je genieten van The Book Of Love als Freakandel Speciaal!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie