De St. Paul Mixtape van 5 januari 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. De St. Paul Mixtape van 5 januari 2012

De eerste mixtape van huis-DJ St. Paul van 2012. Laat je verrassen door de wetenschappelijke mix van hits van het moment en tracks waarvan je in 2012 zeker meer gaat horen!

De tracklist:

Radiohead - 'Everything In It's Right Place'
Little Boots - 'Shake (Crazy P Remix)'
Scissor Sisters ft. Azealia Banks - 'Shady Love'
A-Trak ft. Zinc - 'Stingray'
3FM Sweep
Brakes - 'All Night Disco Party'
The Maccabees - 'Pelican'
Skream - 'Anticipate (Netksy Remix)'

St. Paul verklaart zijn mix:

"Een van de mooiste klussen het afgelopen jaar was het om de dj van de Nationale Wetenschapsquiz te mogen zijn. Alle muziek had een link naar wat er in de uitzending gebeurde. Toen het over schaamhaar transplanteren naar je hoofd ging, was er maar één juiste plaatkeuze: Everything In It's Right Place. Gelukkig is het ook nog eens een van de mooiste electronische popsongs die ik ken, dus daarom de trotse opener van de eerste Mixtape voor 2012! De Crazy P remix van Shake glijdt er lekker in en is op dit moment een favoriet poppy house moment in mijn sets. Zou hem graag laten lopen, maar te veel om te laten horen. Zoals weer Azealia Banks, die gewoon ineens mee schrijft en zingt op de nieuwe Scissor Sisters, een hit! Stingray was de clubbanger van december, de beat doet erg denken aan Firestarter van The Prodigy en maakt de sokken warm.

Na de break komt het nummer dat in veel youtube filmpjes als reclame voorbij komt, een paar jaar oud al, maar nog steeds een sterke indiesingle en een goeie opmaat naar het album waar ik het meest naar uitkijk, de nieuwe Maccabees. Gedeeltelijk geproduceerd met iemand van DFA (LCD Soundsystem), wordt die plaat meteen al een kandidaat voor de eindlijst van 2012, de eerste singles Pelican en Feel To Follow liegen er niet om. We gaan eruit met de grootste floorfiller van het moment Anticipate van Skream. Stil zitten geen optie.

Beste wensen allemaal!

DJ St. Paul
"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Beluister de mix:

Ster advertentie
Ster advertentie