'Lady Gaga eerste artiest die in ruimte optreedt'

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Lady Gaga eerste artiest die in ruimte optreedt'

Lady Gaga wordt mogelijk de eerste artiest die optreedt in de ruimte. De zangeres zou in 2015 meegaan met een ruimtevaartuig.

Afrojack vertelde onlangs dat hij graag een keer zou optreden in de ruimte, maar een artiest die het waarschijnlijk echt voor elkaar krijgt is Lady Gaga. US Weekly meldt dat de zangeres in 2015 meegaat met een space shuttle van Virgin Galactic. Vanuit de ruimte zal ze een liedje zingen dat live wordt gestreamd naar het technologiefestival Zero G Colony in New Mexico, Amerika. Een bron zegt dat het optreden een 'historisch evenement wordt dat de wereld nog nooit heeft gezien'.

De trip van Lady Gaga zou eind 2015 plaatsvinden, zo'n zes maanden na de eerste commerciële ruimtevlucht van Virgin Galactic. De maatschappij van de Britse miljardair Richard Branson is al jarenlang bezig om tripjes naar de ruimte te ontwikkelen en de laatste tests verlopen positief. Als je zelf een ruimtevlucht wil maken dan kun je je inschrijven voor 250.000 dollar, omgerekend zo'n 185.000 euro.

Ster advertentie
Ster advertentie