Miley Cyrus zegt toch concert in Amsterdam af

  1. Nieuwschevron right
  2. Miley Cyrus zegt toch concert in Amsterdam af

De allergische reactie waarmee Miley Cyrus twee weken geleden werd opgenomen, blijkt ernstiger dan gedacht. Ze zegt nu haar concert in de Ziggo Dome af.

Op 16 april kwam naar buiten dat Miley Cyrus was opgenomen in het ziekenhuis. Ze had een allergische reactie op antibiotica en moest daarom bedrust houden van haar dokter. Er werd toen een concert afgezegd, toen leek het even beter te gaan, maar nu sneuvelen de Bangerz-concerten van Miley in Amsterdam en Antwerpen.
En dat terwijl de concertzalen eerder nog lieten weten dat de concerten écht door zouden gaan.

Concerten verzet

De allergische reactie blijkt dus stukken erger dan gedacht. Na een periode waar het net wat lekkerder ging, heeft ze nu een terugslag. Van haar dokter mag ze nu niet reizen, laat staan optreden.

Voor alle Miley Cyrus-fans die kaartjes hebben: geen paniek, er zijn al nieuwe data bekend en de tickets blijven gewoon geldig. Het concert in Amsterdam is nu op 22 juni en het concert in Antwerpen op 20 juni.

Op twitter laat Miley ook op haar geheel eigen wijze weten dat ze niet blij is met haar fysieke toestand:

Miley was depressief

In ander Cyrus-nieuws... In een interview met Elle kwam naar voren dat de zangeres vroeger niet zo vrolijk was als het leek voor het publiek. Ze kampte met depressies, want ze dacht door haar slechte huid gepest te worden. Ze sloot zichzelf toen vaak op in haar kamer en lag nachten wakker. Sinds ze weg is uit de Disney-stal voelt ze zich stukken beter: 'Ik kan nu 's avonds alleen in bed liggen en me prima voelen, wat zoveel sterker is dan de persoon die ik drie jaar geleden was. Toen dacht ik dat ik zou sterven zonder vriend.'

Ster advertentie
Ster advertentie