De St. Paul Mixtape van 2 februari 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. De St. Paul Mixtape van 2 februari 2012

Een mixtape en popquiz in een dit keer! Check en raad de nieuwe mixtape van huis-DJ St. Paul!

Tracklist:

Kippenvel Popquiz Mash Up
Mickey ft Monarchy - 'Love For Sale'
Miike Snow - 'Paddling Out'
3FM Sweep
Moss - 'Spellbound'
Arctic Monkeys ft Richard Hawley - 'You & I'
Santigold - 'Big Mouth'
Rusko - 'Somebody To Love'

St. Paul verklaart zijn mix:

"Dit keer moeten jullie ook wat moeite doen voor de mixtape, ha! Ons avontuur begint deze week met een mash up die ik gemaakt heb samen met Dr. Loop. De eerste minuut bestaat uit drie nummers en een kinderliedje. Weet jij welke het zijn? Als niet, dan dansen we gewoon door op de toekomstig vloervuller van Mickey & Monarchy en de nieuwe radiohit in wording van Miike Snow, die je kunt kennen van de clubhit Animal of als schrijvers van Britney Spears' Toxic.

Het stond vast als Neeltje Jans op onze zeebodem dat Moss in de mixtape zou komen. Wat een ge wel di ge nieuwe plaat. Het staat vol van instant favorites, maar Spellbound is voorlopig mijn nummer één. Had ik een mouwloos shirt en een motor dan ging ik ermee in de zon over bergtoppen rijden. Omdat ik dat niet heb, maak ik een loop van de ritme track van Spellbound en gooi er wat motorgeluiden over. Scheelt weer benzine en een verbrand hoofd.

Op de b-kant van de laatste single van de Arctic Monkeys staat een nieuw nummer samen met Richard Hawley. Beetje wannabe Josh Homme, maar moeilijk te negeren. Santigold houdt de wielen draaiende met haar hyperaanstekelijke single (tweede album komt er eindelijk aan!) en Rusko brengt ons allen weer veilig thuis. Nooooooooo!

Dank en groet,

St. Paul"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beluister de mix:

Ster advertentie
Ster advertentie