The Beat
NTR

3FM-dj Justin Verkijk genomineerd voor Pop Media Prijs 2023

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Justin Verkijk genomineerd voor Pop Media Prijs 2023

Dit jaar wordt alweer de dertigste Pop Media Prijs uitgereikt, wederom tijdens ESNS in Groningen. Vandaag maakt de jury de genomineerden bekend: Henk van Engen, Ouassima Tajmout én onze Justin Verkijk. Vorig jaar ging 3FM-dj Veronica van Hoogdalem naar huis met de prijs.

Pop Media Prijs

De Pop Media Prijs wordt uitgereikt voor het gehele oeuvre van een maker waarbij in het bijzonder wordt gelet op teksten en audiovisuele uitingen over aan popmuziek gerelateerde zaken die het afgelopen jaar de meeste indruk hebben gemaakt. De kandidaten bestrijken alle hoeken van de media-industrie: pers, boeken, radio, tv, online media, documentaires, film en fotografie. Een lange lijst van kandidaten wordt samengesteld door ESNS in samenwerking met Sena Performers Fund, en na een publieksnominatie selecteert een onafhankelijke jury bestaande uit diverse muziekprofessionals 3 genomineerden, een onafhankelijke jury selecteert vervolgens de winnaar.

De jury bestaat dit jaar uit:

  • Veronica van Hoogdalem (winnaar Pop Media Prijs 2022)
  • Timo Pisart (3voor12)
  • Chanelva Rier (zendermanager FunX)
  • Tim van der Zalm (Labeltje Labeltje)

3FM-dj Justin Verkijk

Justin is één van de genomineerden voor de prijs, en wordt door de organisatie geprezen vanwege zijn verfrissende focus op dance. Iedere zaterdagavond hoor je hem op 3FM met zijn dance-programma The Beat, en maakte hij de podcast Als Muren Konden Praten over legendarische Nederlandse clubs. Voor de podcast 'Bakkie Bakkie' (met Steven van Lummel) doet hij diepgaande en humoristische interviews met zowel supersterren als Armin van Buuren als underground dj’s.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Pop Media Prijs bestaat uit een geldbedrag van € 3.000,- en wordt mede mogelijk gemaakt door ESNS en SENA Performers. De prijs werd in 1994 voor het eerst uitgereikt.

Ster advertentie
Ster advertentie