The Beat
NTR

Dit wil jij weten over 3FM-dj Justin Verkijk

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit wil jij weten over 3FM-dj Justin Verkijk

Met de nieuwe programmering verwelkomt 3FM een aantal nieuwe gezichten op de zender. In de rubriek 'De 3' leer je deze nieuwe 3FM-dj's kennen, met deze week: Justin Verkijk van het programma The Beat op de zatedagavond van 3FM. Van de 3 slechtste openingszinnen en 3 favoriete tracks tot de 3 dingen die mensen over hem moeten weten: deze dingen wist jij nog niet van Justin.

'De 3' van Justin Verkijk

Om hem nog beter te leren kennen beantwoordt Justin Verkijk vijf persoonlijke vragen in de vorm van een top 3. Op de vraag wat de 3 dingen zijn die mensen over Justin moeten weten, antwoordt hij: "Ik heb ooit bij de keeper van het Nederlands Elftal gescoord. Niet Andries Noppert maar Tim Krul." Verder vertelt Justin dat hij wel een hele bijzondere verzameling heeft: "Ik verzamel theelepels"

"Boyfriend material"

Justin kreeg ook de vraag wat zijn 3 beste openingszinnen zijn. Hij begint met de klassieke "kom je hier vaker" maar vertelt daarna ook twee nieuwe als handige tip. Justin: "Zullen we eerst een bamischijf eten en dan neuken of houd je niet van bamischijven." Na een pijnlijke stilte gaat hij direct door met zijn laatste openingszin: "Weet je waar dit shirt van gemaakt is? Boyfriend material." Graag gedaan!

De 3 favoriete tracks

Verder krijgt Justin de vraag om zijn 3 favoriete tracks van het moment te kiezen. Hij begint gelijk met het nummer 'Get Inspired' van de Ghanees-Australische zanger Genesis Owusu. Daarna vertelt hij dat hij fan is van de Nederlandse artiest DJ Europarking en zijn nummer '20inch Chrome'.

Voor de laatste track neemt Justin een compleet andere inslag, hij kiest namelijk voor 'Morgen Is Alles Weer Heel Anders' van levenslied-zangeres Corry Konings. Check hieronder 'De 3' met Justin Verkijk.

The Beat

Wil je nog meer te weten komen over Justin? Luister dan elke zaterdagavond naar The Beat! In de show laat Justin je de vetste tracks horen van dit moment. Luister dus van 22:00 tot 01:00 uur naar Justin en maak van jouw weekend een nóg groter feestje.

Ster advertentie
Ster advertentie