Sziget

Sziget bevestigt LMFAO, The Ting Tings en meer

  1. Nieuwschevron right
  2. Sziget bevestigt LMFAO, The Ting Tings en meer

Er zijn negen nieuwe namen aan de line-up van Sziget 2012 toegevoegd. De Haarlemse band Baskerville is headliner van de officiële warming-up party.

De organisatie van Sziget heeft negen nieuwe namen bekend gemaakt voor de komende editie van het festival in de Hongaarse stad Boedapest. The XX, LMFAO, Paolo Nutini, Glasvegas, The Ting Tings, Katzenjammer, Flying Lotus, Fink en Anna Calvi zijn er bij deze zomer.

Meer namen Sziget

Het was al bekend dat onder andere The Stone Roses, Placebo, Korn, Caro Emerald, Jungle By Night, Chef'Special, dEUS, Crystal Fighters, Friendly Fires, Hurts, The Vaccines, Two Door Cinema Club, Magnetic Man, Steve Aoki, Axwell, Noah And The Whale, Bebel Gilberto, The Horrors en Mando Diao komende zomer op Sziget staan.

Sziget 2012

In 2012 vindt Sziget plaats van 6 augustus tot 13 augustus op het vertrouwde Obudai-eiland in de Donau in de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

Mogelijk extra trein naar Sziget

Vanuit Utrecht rijden minstens twee treinen rechtstreeks naar Boedapest. Deze twee treinen zijn nu beide volgeboekt. De organisatie probeert nog een derde trein te regelen.

Sziget warming-up party met Baskerville

De heren van Baskerville uit Haarlem zijn ook dit jaar weer van de party op het festival. Zondag 5 augustus is de officiële Sziget warming-up party in de A38-boot, de beste club van Hongarije en volgens een recente verkiezing van Lonely Planet zelfs de beste bar ter wereld. Headliner voor dit feest is Baskerville.

De band stond in 2010 voor het eerst op Sziget. Het was zo'n succes dat ze in 2011 weer werden geboekt. Afgelopen jaar barstte de tent waar Baskerville stond, bijna letterlijk uit zijn voegen, of naden in dit geval. they owned Sziget!

>> Check hier de beelden van Baskerville op Sziget 2011

Ster advertentie
Ster advertentie