Solar

Saskia dook de camper in met Angelo

  1. Nieuwschevron right
  2. Saskia dook de camper in met Angelo

Op de hete zondag van Solar zag je op de camping uiteraard veel mensen brak voor hun tentje zitten. Eén lucky bastard had geen tent, maar een camper. Angelo won via 3FM.nl een Solar Camper, plus zeven tickets voor het festival. Saskia zocht hem op.

Toeren met je vrienden in een campertje

In het voorjaar mocht 3FM.nl een hele vette prijs weggeven: een Solar Camper, waarmee jij en je vrienden de hele zomer mogen rondtoeren. Daarbij kreeg je ook nog kaarten voor het festival. Wat je daar voor moest doen? Je fantasie gebruiken en je creativiteit de vrije loop laten op een - ja ja - kleurplaat van een campertje. Veel mensen deden mee met de actie, waaronder Angelo di Totto, die ons verrasten met onderstaand animatiefilmpje:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wij vonden het filmpje te gek. Serieus. Daarom benoemden we Angelo in mei tot de grote winnaar van de Solar Weekend Camper Holiday-actie. Hij kreeg het busje cadeau en mocht begin augustus samen met zeven vrienden naar het kleurrijke festival in Roermond.

Wat spookt Angelo uit in de Solar Camper?

Maanden later, op Solar, vroegen we ons af: hoe zou het gaan met Angelo di Totto (wat een geweldige naam trouwens)? Bevalt de camper een beetje? Met welke vrienden toert hij rond? En waar is hij al geweest? Saskia zocht de geluksvogel op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM op Solar 2015

Solar Weekend Festival slaan we natuurlijk niet over! Daarom zonden we zaterdag 1 en zondag 2 augustus uit vanaf het kleurrijke feestje in Roermond. Check hier meer foto's, video's en audiofragmenten.

Ster advertentie
Ster advertentie