Solar

Solar Weekend 2013 uitverkocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Solar Weekend 2013 uitverkocht

Het Solar Weekend Festival is voor de vierde keer op rij helemaal uitverkocht.

Er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar voor de negende editie van het Solar Weekend Festival, dat van 1 tot en met 4 augustus plaatsvindt aan de Maasplassen in Roermond. Met 25.000 bezoekers per dag is het festival daarmee voor de vierde keer op rij volledig uitverkocht.

Spectaculair openingsritueel op Solar Weekend

De Solar Strandcamping gaat één dag eerder open dan voorgaande jaren, namelijk op donderdag 1 augustus. De organisatie van Solar Weekend belooft in de nacht van 1 op 2 augustus een kleurrijk openingsritueel waarbij de bezoekers onderdeel zijn van een verfspektakel.

Ook organiseert Solar Weekend opnieuw het grootste watergevecht van Nederland met maar liefst 3000 deelnemers.

Bijzondere randprogrammering op Solar Weekend

Solar Weekend wordt sinds 2005 georganiseerd en is een festival met evenveel aandacht voor muziek als voor de bijzondere randprogrammering met onder meer verrassende theatervoorstellingen, een hippiemarkt met toekomstvoorspellers, graffitikunstwerken en creatieve bouwinstallaties.

Staygold en The Opposites op Solar Weekend 2013

De muzikale line-up loopt uiteen van jazz tot techno en van (neo-)klassiek tot hiphop. Dit jaar maken onder meer Staygold, The Opposites, Goldfish, Fresku en Kraantje Pappie hun opwachting op één van de acht verschillende muziekpodia.

Ster advertentie
Ster advertentie