Solar

Kano's schieten, popcornbadjes en een Tinderdagverblijf

  1. Nieuwschevron right
  2. Kano's schieten, popcornbadjes en een Tinderdagverblijf

Als je slogan 'built on creativity' is, moet dat getest worden. Wat voor geks is er allemaal te vinden op Solar?

1. Tinderdagverblijf

Wie heeft er nog een app nodig? Solar heeft een heus Tinderdagverblijf: een stage waar je onder het genot van een DJ-setje een zongebruinde lover kunt opduiken. Lekker zoenen op de glijbaan of samen op de boeg van de Tindertanic... Het kan allemaal!

2. Haute Couture Haar

Na vier dagen festival zit je haar waarschijnlijk ruk. No stress! In het Theatergebied vind je de Flipping Bitch Hairsalon. Hier geef je je kapsel over aan twee mannen, gewapend met haarlak en een hogedruk-luchtslang. Coupe orkaan is gegarandeerd.

3. Popcornbad

Popcorn is lekker, popcorn is fijn. Daarom kun je jezelf op Solar vermaken met een popcornbadje!

4. Trampolinespringen op muziek

"I believe I can fly, I believe I can touch the sky", maar dan écht. Lanceer jezelf een meter of twee de lucht in en doe tegelijkertijd een portie karaoke!

5. Seksuele Zaakjes

Wat deze caravan allemaal al niet gezien heeft... In de grabbelton van Seksuele Zaakjes zitten allerlei sexy bezigheden. Met een beetje mazzel krijg je een massage van je (festival-)crush! Met een beetje pech een zuigzoen.

6. Kano's afschieten

Stap 1: ga in de kano zitten. Stap 2: laat jezelf afschieten in de richting van een waterbak. Stap 3: hoop dat het onding niet kapseist.

7. Luiaards aaien

In het Theatergebied vind je ook een tent waarin er twee levensgrote luiaards rondkronkelen en met mensen knuffelen. Trippy shit.

Meer van Solar 2016

>> Via een Dixie naar een sprookjesbruiloft
>> Het watergevecht van het jaar
>> The People of Solar

Ster advertentie
Ster advertentie