Rock Werchter

Audiohighlights Werchter Zaterdag

  1. Nieuwschevron right
  2. Audiohighlights Werchter Zaterdag
3FM zond op zaterdag 4 uur uit vanaf het backstageterrein van Rock Werchter. Sfeerverslagen vanaf het veld, live-optredens en interviews.

Rudy en de tieteninspectie

Om met je giechel voor het hoofdpodium te kunnen staan, moet je als vrouw door een 'special' hekje. Rudy ging kijken wat de criteria daarvoor waren en was bereid een handje te helpen...


Eric interviewt Bent van Looy van Das Pop

Nog koud op het terrein liep Eric de ene bekende na de andere tegen het lijf. Wat dan handig is, is een draagbare microfoon en zo wist Eric dan ook Bent van Looy van Das Pop te strikken.


Botergeil, die oesters!

Daar moet op gegeten worden, hi, ha, ho! Daar moet op gegeten worden, hi, ha, ho! Rudy ging op het terrein voor het oesterfestijn.


Condooms voor een botergeile DJ

Vind je het gek dat je na het atten van een zeeschuit vol oesters geil wordt? Rudy niet en dus ging hij op zoek naar condooms. Hij mag dan wel geil zijn, maar niet gek!


Rudy en zijn chronische koortslip

Na een vermanend gesprekje over zijn overdadige hoeveelheid testosteron, is Rudy doorgedrongen tot rand van de moshpit voor Pink. Hij spreekt daar de 18-jarige Sophie en drinkt uit haar camelbag.


De sloganbordjes op Werchter

Mensen op Werchter lopen in grote getalen met bordjes waarop ze een tekst hebben kunnen zetten bij een standje. De slogans worden veelvuldig in beeld gebracht. Rudy haalt de beste quotes eruit.


Een schone slip voor Annemieke

Hoewel Annemiek nog goed in de schone slips zit, weet Rudy op het veld nog wel een Das Poep / Born Slippy onderbroekje voor haar te scoren.


The Temper Trap bij de kladden gevat door Corton

Eric wist backstage Lorenzo van The Temper Trap klem te zetten en antwoorden uit hem te knijpen.


Ster advertentie
Ster advertentie