Rock Werchter

Michiel Veenstra vanuit de Wei

  1. Nieuwschevron right
  2. Michiel Veenstra vanuit de Wei
De Wei! Zo noemen onze frietenbakkende zuiderburen het festivalterrein waarvandaan Michiel Veenstra zijn bijdrages maakt op Werchter.Zo liep hij op het veld de manager van Urbanus tegen het lijf. Nu weet Michiel toevallig ook dat deze man ook de organisator is van een festival in Landgraaf, Limburg. JAN SMEETS!

Tips voor Pinkpop

In het gesprek met Michiel bleek al snel dat Jan aan alle kanten wordt getipt voor Pinkpop 2010. Zo willen veel mensen Limp Bizkit graag een keer zien op Pinkpop en is ook het verzoek voor die lekkere Belgische friet aan hem gedaan.

Nu blijkt het verschil in de Belgische friet en Limburgse friet slechts te zitten in de mayonaise, want de aardappelleverancier levert zowel aan Pinkpop als aan Werchter.

De Witte Reus

In het weekend dat Sensation alleen maar in het wit geklede mensen trekt, stuit Michiel in de wei op een reusachtige man geheel in het wit gekleed. Hij was benieuwd naar zijn kledingstatus na vier dagen festival en nam de proef op de som. Ook probeerde hij nog om een sponsor te krijgen in de vorm van een wasmiddelfabrikant, maar die lieten het helaas afweten.

Bruine veeg op z'n schouder - chocolademelk
tomatenketchup
Michiel gooit Red Bull over hem heen, de witte reus doet het terug.

(21:41 uur)

Heb jij nog een tip voor Pinkpop 2010?
Ster advertentie
Ster advertentie