Rock Werchter

Goedkoper bier drinken dan de rest

  1. Nieuwschevron right
  2. Goedkoper bier drinken dan de rest

Een uitgekookte Rotterdammer bedacht in 2002 een manier om goedkoop bier te kunnen drinken op Rock Werchter. Benodigdheden: warme kleren en een schep!

Rotterdamse Ronald drinkt tijdens Rock Werchter zijn biertjes tegen een lagere prijs dan de andere aanwezigen. Hij heeft een slimme vondst toegepast en is daarmee de Einstein van het terrein.

De festivaltip van de eeuw

Men neme een schep, een koude dag in het voorjaar en 200 blikken bier. Je rijdt met deze attributen richting Brussel, verlaat de snelweg en trotseert de schoonheid van de Belgische architectuur, totdat je bij het verlaten festivalterrein bent aangekomen. Hoe dan verder, dat vertelde Ronald aan Barend en Wijnand:

Begraven bak Belgisch bier

Nu is hij niet de enige geweest met dit lumineuze idee, want ook Antwerpse Thomas was al eerder dit jaar op het braakliggende stuk grond geweest voor een graafmoment. Samen met zijn vrienden toog hij in december naar de Werchterlocatie, groef een diep kuil tussen de bomen en zette daar een krat bier in.

Zand erover en klaar was Thomas! En alsof dat nog niet genoeg is, kwam hij in mei weer terug en stopte hij twee flessen whisky onder de Belgische aarde.

Ster advertentie
Ster advertentie