Rock Werchter

Audiohighlights Werchter Zondag

  1. Nieuwschevron right
  2. Audiohighlights Werchter Zondag
De zondag is niet bewolkt, niet klam, niet vochtig, maar gortdroog. Toch is er dampende radio te horen geweest op 3FM!Met Sensation nog in de benen, scheurde Bart Arens zondagochtend van Noordwijk naar Werchter. Hij verliet het zandstrand van zijn woonplaats voor de zandvlakte van het zonovergoten festivalterrein. Daar begon om 15:00 uur zijn uitzending met Rudy als zijn ogen op het veld.

Bart vergelijkt Rock Werchter met Sensation

Amsterdam schokt nog na van een kersverse editie van Sensation en Bart was erbij. Nu hij op de wei van Werchter is aangekomen maakt hij een kleine vergelijking.


Vrolijke vijftigers met ontblote lijven

Dat festivals all kinds of people aanspreken, blijkt wel weer uit de vriendengroep die Rudy aantreft, omringd met lege blikjes bier.


Sex, drugs en rock & rollverhalen opbiechten op Werchter

Met zoveel (trio)sex, drugs en rock & roll op de loer, is het zaak om af en toe je zonden kwijt te schelden op een festival. Daarvoor hebben die pientere Belgen een handige biechtstoel in het leven geroepen.


Jonas verrast Catharine in haar tent

Zonder dat zij het wist, kwam Jonas naar Werchter met een doel. Hij ritste vanmorgen haar tent open, trof haar (gelukkig) alleen aan en vroeg haar ten huwelijk.


Lijfsgeuren: rozengeur en bos

Let's face it: na vier dagen festival is je lichaamsgeur langzaam overgegaan in de Roadkill modus. Daar is gelukkig wel een oplossing voor: de 'lijfsgeuren Rozengeur en Bos'.


Roosmarijn krijgt make-over

Ze was net naar de kapper geweest, maarja netjes gekapt haar op een festival kán natuurlijk echt niet! Dus hop, in de make-over, een echte festival-make-over welteverstaan...die ook zeer geschikt is voor het WK-voetbal.


Hoe staat het met de stemming in de wei?

Nou die zit er goed in hoor. En zoals elk jaar zijn de Nederlandse bezoekers weer goed vertegenwoordigd.

Hengelen voor een prijsje

Roosmarijn checkt de kermisattractie waarbij je eendjes uit het water kan hengelen voor een prijsje. Hilarisch natuurlijk, vooral als je een paar biertjes achter de kiezen hebt.

Ster advertentie
Ster advertentie