Rock Werchter

Crowdsurfende Willie Wartaal

  1. Nieuwschevron right
  2. Crowdsurfende Willie Wartaal
De Jeugd van Tegenwoordig oogst nu ook succes bij de Belgen en om hun hartelijkheid te belonen waagde Willie zich in hun veilige armen. Moet je daar als bezoeker blij mee zijn?Na drie dagen sex, drugs en rock & roll is die laatste festivaldag vaak even doorbijten. Op je tandvlees sleep je je tegen beter weten in naar de tent op Werchter, want je weet dat daar die roffe modderfockers van de jeugd van Tegenwoordig komen te staan. Mazzel als je hebt sta je na een beetje ellenbogenwerk nog vooraan ook.

Crowdsurfen? Willie Wartaal waagt het op Werchter

Met je laatste krachten klamp je je weke lichaam vast aan het dranghek en vind je troost tussen de schouders van de andere haringen in de ton vooraan het podium. En dan komt de Jeugd. Energiek als altijd en vol goeie moed. Zo opgepompt zelfs dat Willie Wartaal zijn kans schoon ziet en de sprong in het diepe waagt. De radeloze en wanhopige blikken op de eerste rij gaan aan zijn oog voorbij.

Met een plof valt de rapper op de doorknakkende polsen en wegklappende ellebogen van de nietsvermoedende Belgen. Na een kleine kwellende toch over de beurse handen van het publiek werd Willie met liefde weer over de barrier gekwakt.


Annemieke in gesprek met de Jeugd

Omdat de mannen van de Jeugd de studio van Studio Brussel behoorlijk onder handen hebben genomen, sturen wij Annemiek met een draagbare zender op hen af. Dat is veiliger.. Hopelijk vraagt zij ook aan Willie hoe hij het vond om op handen gedragen te worden gedragen.

Wat vind jij: Crowdsurfen No of Crowdsurfen GO!
Ster advertentie
Ster advertentie