Rock Werchter

Kijk NED-COS op Rock Werchter

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk NED-COS op Rock Werchter

De match Nederland - Costa Rica kijken op Rock Werchter? Ja hoor, de organisatie heeft grote schermen opgehangen.

Wij Nederlanders hoeven zaterdag 5 juli tijdens Rock Werchter niks, nada, noppes te missen van de wedstrijd Nederland - Costa Rica, die om 22.00 uur begint. Werchter heeft grote schermen opgehangen. Ook voor hun eigen wedstrijd tegen Argentinië natuurlijk, die zaterdag om 18.00 uur van start gaat.

WK-wedstrijden op Rock Werchter

Alle WK-wedstrijden worden uitgezonden op camping The Hive, toegankelijk voor iedereen. Voor de kwartfinales van België en Nederland wordt een uitzondering gemaakt. Die worden op grote schermen uitgezonden op de festivalwei.

Triggerfinger speelt tijdens match België - Argentinië

De wedstrijd van De Rode Duivels tegen Argentinië vindt tegelijkertijd plaats met het optreden van Triggerfinger. Dat vinden de heren natuurlijk niet zo'n goed idee. Straks loopt het veld leeg? Zij zien graag dat de organisatie hun show verplaatst. Maar dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren.

PITCH en Festival deBeschaving

Festivalgangers die een kaartje hebben voor PITCH in Amsterdam (5 juli) en graag de wedstrijd tegen Costa Rica willen zien, kunnen ook hun hart ophalen. PITCH zendt de wedstrijd gewoon uit. Helaas heeft Festival deBeschaving (ook zaterdag 5 juli) geen goedkeuring gekregen van de gemeente Utrecht.

Ster advertentie
Ster advertentie