Rock Werchter

Festivalradio vanaf Werchter: Jorien neemt je mee!

  1. Nieuwschevron right
  2. Festivalradio vanaf Werchter: Jorien neemt je mee!

Zaterdag 29 en zondag 30 juni is 3FM weer aanwezig op Rock Werchter! We nemen je online mee naar alle hoogtepunten van het Belgische festival, maar ook on air pak je dingen mee. 3FM-dj Jorien Renkema is aanwezig om je mee te laten genieten van de festivalweide.

Langs bij de buren

Eerste stop: de collega's van StuBru! Hun Eva de Roo is wandelt een rondje mee over de festivalweide en geeft meteen een goede tip voor mensen die in de toekomst naar Rock Werchter willen.

Eva: "Ze hebben hele goede verkoelingssystemen in The Barn, dus het is daar lekker uitblazen. Maar als een act daar klaar is, in zo'n tent, moet je niet te lang blijven staan en klappen. Je moet een sprintje trekken naar de andere tent voordat 'ie vol staat en je niet meer naar binnen kunt!"

Pssshhhttt

Je kunt er niet omheen: het is warm dit weekend. Daar kun je een probleem van maken, maar je kunt ook gewoon mensen effe een opfrisbeurt in het gezicht geven! Jorien trekt erop uit met een plantenspuit.

Arno en z'n rolstoel

Naast de hitte liggen er nog meer gevaren op de loer op Rock Werchter. Een putje waar je over kan struikelen bijvoorbeeld... Het gebeurde festivalbezoeker Arno op dag 1 en zit nu met z'n volledige been in het gips. Maarrr dat mag de festivalpret natuurlijk niet drukken.

Campingradio

Leuk al die festivalzaken, maar hoe is het eigenlijk op de camping? Slapen we een beetje goed? Zijn er genoeg feestjes?

Temperatuurtje

Jorien pakte haar plantenspuit er weer bij, op zoek naar gezellige festivalbezoekers. En die vond ze!

Quiztime!

De prijs? Een biertje. De vragen? Best lastig! Jorien voelt Werchter-veteranen aan de tand over het festival.

Op de thee bij Lewis

Hoe zit 't nou precies met die hele Noel Gallagher-gate? Lewis Capaldi legt 't uit!

Ster advertentie
Ster advertentie