Rock Werchter

Limp Bizkit laat Werchter zitten

  1. Nieuwschevron right
  2. Limp Bizkit laat Werchter zitten

Zanger Fred Durst, rode pet, zwarte jas en een stevige sik op de kin, heeft met zijn band Limp Bizkit Werchter laten zitten.

Met twee dagen Werchter al in de benen worden de eerste knikkende knieen op het festivalterrein al gesignaleerd. Om de zoveel meter zitten groepjes mensen te herstellen of liggen in een comateuse staat te wachten op de volgende act van hun lijstje. Het meerendeel van de mensen weet zich op te laden voor Limp Bizkit en trekt naar het hoofdpodium.

Limp Bizkit laat publiek zitten

De band stelt niet teleur en zorgt voor een stuiterende aanwezigheid op het veld. Moshpit en al ging volle bak en met een nieuw album op komst zijn de verwachtingen hooggespannen. Uitzinn

Toch komt er aan het einde van de act een moment waarop Fred meedenkt met het publiek dat met gloeiende konen staat weg te fikken in de zinderdende zon. Hij waagde een poging om het publiek door de knieën te krijgen en hen voor een klein moment van bezinning te laten zitten.

It worked!
















Limp Bizkit op Pinkpop 2010?

Ook Jan Smeets wandelt rond op Rock Werchter en kijkt of er bands zijn die in aanmerking komen voor zijn Limburgse festival. De vraag is nu aan jou: Limp Bizkit: Pinkpop 2010 of niet?

Ster advertentie
Ster advertentie