Rob & Wijnand en de Ochtendshow
AVROTROSKRO-NCRV

Vaste luisteraar Dolf uit Apeldoorn overleden

  1. Nieuwschevron right
  2. Vaste luisteraar Dolf uit Apeldoorn overleden

Jarenlang zette hij een lach op het gezicht van de dj's en luisteraars. Na maanden ziek te zijn geweest is vaste luisteraar Dolf Kraft uit Apeldoorn op 69-jarige leeftijd komen te overlijden. Met vele ingewikkelde, grappige en mooie gesprekken kijken we terug naar de geweldige momenten die Dolf ons heeft gegeven.

Dolf uit Apeldoorn

De mensen die vaker naar de Ochtendshow of bijvoorbeeld Partij voor de Vrijdag hebben geluisterd zullen Dolf misschien wel herkennen. Hij belde namelijk vaak in, en een gesprek met Dolf zorgde bij iedereen voor een glimlach.

Kijk hieronder terug naar een van de vele memorabele gesprekken met Dolf:

Video niet beschikbaar

Dolf uit Apeldoorn Award

Vanochtend belden Rob en Wijnand met de begeleidster en goede vriendin van Dolf. Ze vertelde wat voor mooi mens Dolf was en hoe leuk hij het vond om deel uit te maken van de show.

Rob en Wijnand willen iets terug doen voor Dolf. Jarenlang hebben zij kunnen genieten van hem en daar hebben zij iets op bedacht.. Een award die we elk jaar gaan uitreiken aan de leukste beller in de Ochtendshow:

De Dolf uit Apeldoorn Award!

In de laatste week van juli zal deze worden uitgereikt aan het meest bijzondere, mooie of grappige gesprek van het afgelopen seizoen. Een mooie manier om Dolf elk jaar te blijven eren.

Luister hieronder het hele gesprek terug.

Video niet beschikbaar

Kaartje sturen?

Wil je een kaart sturen naar de nabestaanden van Dolf? Dat kan naar:

NPO 3FM
Postvak CM31
Postbus 26444
1202 JJ Hilversum

Wij zorgen ervoor dat het bij de familie van Dolf terecht komt.

Ster advertentie
Ster advertentie