Podcasts
AVROTROS

Ontdek de beste muziek uit het buitenland in Joriens podcast

  1. Nieuwschevron right
  2. Ontdek de beste muziek uit het buitenland in Joriens podcast

Jorien Renkema laat je elke werkdag op 3FM kennismaken met de beste muzikale vondsten uit het buitenland. Deze parels vind je nu ook wekelijks in De Muziekcorrespondent Podcast, voorzien van een gratis dieptegesprek tussen muziekliefhebbers!

Wat ga je horen?

Jorien staat elke week weer versteld van de hoeveelheid toffe muziek die we in Nederland nog niet kennen. Voor haar nieuwe podcast gaat ze wekelijks in gesprek met radio-dj's in het buitenland, die haar hun muzikale favorieten tippen. Denk aan het Britse BBC Radio 1, maar ook FM4 uit Oostenrijk of Antenna 3 uit Portugal!

"Het gesprek dat ik had met Daniel Belo, dj bij het Portugese Antena 3, is een mooi voorbeeld van hoe interessant die gesprekken kunnen zijn. Hij vertelde me niet alleen honderduit en vol passie en enthousiasme over de nieuwe muziek in Portugal, maar ook over de geschiedenis van het land en hoe bijvoorbeeld fado, de traditionele Portugese muziek, nog steeds heel belangrijk is in heel veel popmuziek die nu in Portugal wordt gemaakt."

Dus, in één zin: "Als je houdt van nieuwe muziek ontdekken en je wilt eens wat verder kijken dan Nederland en de usual suspects als Engeland en Amerika, dan moet je echt deze podcasts checken!"

Luister de podcast

Alle afleveringen op 3FM.nl vind je hier, in de 3FM App onder het kopje 'Podcasts' én in Google Podcasts of de Apple Podcasts-app. Elke week krijg je de beste tracks uit het buitenland aangeleverd!

Ster advertentie
Ster advertentie