Podcasts

3FM New Music: Sander + Sophie Straat + Goldband

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM New Music: Sander + Sophie Straat + Goldband

Een nieuw seizoen van de podcastserie die je voorheen kende als de 3FM New Music Friday Podcast, maar nu verdergaat onder de naam 3FM New Music. Aflevering 1 staat inmiddels online en daarin bespreekt 3FM-dj Sander Hoogendoorn de nieuwste release met Sophie Straat en Goldband. Twee artiesten die toevallig ook met hun eigen nieuwe single en samenwerking 'Tweede Kamer' in de podcast voorbij komen.

Goldband en Sophie over 'Tweede Kamer'

'Tweede Kamer' is een track waarbij Sophie en de mannen van Goldband aandacht vragen voor meer vrouwen in de Tweede Kamer. Ze willen een volksvertegenwoordiging die gevormd wordt door een goede afspiegeling van de samenleving. Sophie: "Momenteel is 31% vrouw in de Tweede Kamer. Dus stel nou dat er meer mannen zijn die mee mogen denken over bijvoorbeeld een baarmoeder. Dat zou een beetje weird zijn."

Verdere line-up

De nieuwe releases die verder nog worden besproken zijn o.a. van Martin Garrix & Tove Lo, Altin Gün, Cardi B, FINNEAS, Arlo Parks en Véras. Benieuwd wat ze daarover te zeggen hebben? Check de podcast hieronder of via je favoriete podcastplatform.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Tweede Kamer' in de 3FM Live Box

Diezelfde ochtend stonden Sophie Straat en Goldband ook in de 3FM Live Box waar ze hun single 'Tweede Kamer' voor het eerst live speelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie