Podcasts
NTR

Sportpresentator Sanne van Dongen bij de Lesbische Liga Podcast

foto: Sanne van Dongen
  1. Nieuwschevron right
  2. Sportpresentator Sanne van Dongen bij de Lesbische Liga Podcast

ESPN-presentator Sanne van Dongen is deze week te gast bij de Lebische Liga Podcast. Hier gaat ze in gesprek over de meest lesbische plekken van Nederland, tongen uit beleefdheid, maar ook belangrijk zaken als de OneLove-band worden besproken met hosts Annefleur en Vera.

Ze is een ex-topsporter in de basketbalwereld, tweelingzus van Oranje leeuwin Merel van Dongen, en een gezicht dat regelmatig voorbij komt bij ESPN: Sanne van Dongen. In deze aflevering gaat ze met hosts: 3FM-dj Vera Siemons en televisiemaker Anneflleur Schippers in gesprek over eerste liefdes en de struggles van een (ja, best ongemakkelijke) eerste date en het belang van de OneLove-band.

OneLove-band

Toen de KNVB aankondigde te stoppen met de tweede OneLove-actie vanwege de commotie die het opriep, was Sanne teleurgesteld: “Ik ben opgevoed met het idee: als jij ergens voor staat en je wilt verandering teweeg brengen, dan moet je daar zéker, nog extra voor gaan staan als er kritiek op komt.” Ze vervolgt haar verhaal: “Als je verandering teweeg wilt brengen, moet je niet bang zijn voor de kritiek die je krijgt. Op deze manier waren we aan het einde van de situatie nog veel verder weg dan voor de hele actie.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beleefd tongen

Daarnaast vertelt Sanne over haar dating leven voor haar vriendin: “Ik heb ook een keer gepicknickt met iemand, maar dat was echt een mismatch. Ik vond haar niet leuk en ik ben altijd heel moeilijk met afscheid nemen, dan denk ik altijd: kut, nu moet ik dus… tongen ofzo. Uit een soort beleefdheid”.

Benieuwd hoe dit afloopt? Luister dan snel de nieuwe aflevering van de Lesbische Liga Podcast.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten.

#7 - ‘The Favourite’ (met Sanne van Dongen) (S06) - De Lesbische Liga Podcast

Ster advertentie
Ster advertentie