Pinkpop

De Pinkpop tips van Rámon

  1. Nieuwschevron right
  2. De Pinkpop tips van Rámon

"Snoeiharde dansplaten en lekkere meezinghits. Major Lazer heeft ze allebei!"

De line-up van Pinkpop is groots. Van levende legendes als Paul McCartney tot nieuwe aanwinsten als Bazart: er is voor ieder wat wils. Om je wegwijs te maken in de enorme brei aan artiesten, vroegen we 3FM DJ Rámon Verkoeijen om twee tips. Welke acts moet jij écht meepakken als je naar Pinkpop gaat?

Major Lazer

Je hebt hits en je hebt supergrote-wereldwijde-fantastische-oorwurm-hits. Major Lazer is verantwoordelijk voor de laatste categorie. 'Lean On', 'Light It Up', 'Watch Out For This'... Het trio heeft al een mooie lijst aan successen achter hun naam staan. Na hun privéset op Pampus en een concert in de Heineken Music Hall zijn Diplo en zijn maten terug voor Pinkpop. Te gek, vindt Rámon:

"Ik vind ze echt fantastisch. Ze hebben de hits én echte feestnummers, de snoeiharde dansplaten. Live wisselen ze die perfect af en dat maakt hun optredens lekker divers. Een goede mix tussen meedansen en meezingen! En ik ben benieuwd of die Nederlander, Moti, er ook bij is! Hij produceert ook voor hen. En die dancehall vibe is zó vet."

Wie: Major Lazer
Waar: 3FM Stage
Wanneer: Vrijdag 10 juni, 21:15 uur

Miamigo

Zomer in een liedje, dat is 'What I Want' van Miamigo. Begin 2016 stond deze track op de 3FM playlist en dat sprak Rámon wel aan. Waarom? Synthesizers!

"Dat is omdat ik echt een synth-liefhebber ben. Ik ben benieuwd hoeveel ze meenemen op het podium! Da's toch te gek, dat je het hele podium vol synthesizers zou hebben. Ik vind bijna alles van hen wel tof, vooral om de sound. Ik ben ook fan van die 80's-films, die vibe. En bij Miamigo komen de jaren '80-baslijntjes lekker terug!"

Wie: Miamigo
Waar: Brand Bier Stage
Wanneer: Zaterdag 11 juni, 13:30 uur

Ster advertentie
Ster advertentie