Pinkpop

Terugblikken op Pinkpop doe je hier

  1. Nieuwschevron right
  2. Terugblikken op Pinkpop doe je hier

Alles! We hebben alles voor je! Was je bij dat ene concert en wil je de foto's zien? Hebben we! Stond je in de 3FM On Stage container bij Typhoon en wil je de video terugkijken? Hebben we! Herbeleef hier het hele festival.

Je hele lichaam zegt "NEE! NIET MEER!!!" na drie dagen staan, springen en lopen van podium naar podium. Je huid trekt van de zon, je oogleden doen een verwoede poging om elkaar een kusje te geven, maar je hart, hoofd en hersenen willen meer, méér, MÉÉR!! Maar wat was nou het allertofste van het Pinkpop weekend?

Wat is jouw Pinkpop Top 3?

Herbeleef Pinkpop 2015

Pinkpop was alles wat je ervan gehoopt had én meer. Oké, er was dat incidentje in Zweden waardoor de Foo Fighters verstek moesten laten gaan, maar dat mocht de pret op het terrein echt niet drukken. Heb je nog niet genoeg Pinkpop gehad? Wil je door? Prima! We helpen je op weg door alle foto's, filmpjes, interviews en laten je Pinkpop zien zoals je het nog nooit hebt gezien.

Bekijk de highlights van vrijdag
Bekijk de highlights van zaterdag
Bekijk de highlights van zondag

Foto's

Zonder twijfel en met de hand op het hart durven we te zeggen dat je de meest waanzinnige foto's van het festival bij 3FM terugvindt. On stage bij Muse, op het veld tussen de frieten of achter de schermen bij de studio, onze fotografen hebben alles gegeven om het festival vast te leggen. Thanks to Hans-Peter van Velthoven, Bullet-Ray en Ben Houdijk.

Foto's van de Pinkpop vrijdag
Foto's van de Pinkpop zaterdag
Foto's van de Pinkpop zondag

Video's

Muziek, muziek en, kom, hoe heet dat... MUZIEK! Van optredens tot sessies in de 3FM On Stage containter, it's all here.

Bekijk hier alle 3FM On Stage sessies

Kijktip: Urbanus blies de bouten en moeren uit de container. Hier alvast een voorproefje:

Hele concerten terugkijken bij 3voor12

Eagles Of Death Metal met Josh Homme in de dampende hete tent, Faith No More volledig in het wit gekleed in een absurdistisch bloemenperk of het inmiddels beruchte biervangconcert van John Coffey. Het staat allemaal online bij 3voor12.

Zoek je favoriete concert op en kijk het terug

Pinkpop tv-uitzending terugkijken

Zoveel te zien, zoveel te horen en onmogelijk om alles mee te krijgen. Op TV maken ze een mooie selectie van de must see momenten van het weekend.

Ster advertentie
Ster advertentie