Pinkpop

Pinkpop 2015 dag twee zag er zo uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Pinkpop 2015 dag twee zag er zo uit

Op de Pinkpop-camping voelden ze zaterdagochtend nog wat nattigheid, maar dat was snel vergeten: de zon liet zich meteen zien zodra de eerste noten van het podium schalden. Let us entertain you met een dagoverzicht!

Foto: Raymond van Olphen

Van Avicii tot Joost van Bellen, The Wombats tot Anouk maar ook bijvoorbeeld Kensington en niet te vergeten headliner Robbie Williams: het was een lekkere mix van uitersten op de podia tijdens de tweede dag van Pinkpop. Daarmee waren de herinneringen aan de regen van de ochtend al snel vergeten. Met het gezicht in de zon, drankje in de hand en oren gespitst, werd er ook op de zaterdag genoten tot het einde.

Hoogtepuntjes radio

3FM kwam de hele Pinkpop-zaterdag live vanuit Landgraaf. Domien, Sander, Herman, Roosmarijn, Barend en Rámon praatten je bij vanaf het veld, de studio en backstage. De hoogtepunten van de dag hebben we voor je bij elkaar gezet in een handig lijstje. Beluister ze hier op je gemakje terug.

>> Beluister alle radiohoogtepunten van Pinkpop 2015

Foto's

3FM heeft het fotografendreamteam, bestaande uit Hans-Peter van Velthoven, Bullet-Ray van Olphen en Ben Houdijk weer compleet voor deze editie van Pinkpop. Zij legden elk optreden vast op hun gevoelige plaat zoals alleen zij dat kunnen. Bekijk alle foto's hieronder.

>> Alle foto's van de Pinkpop-zaterdag op de fotopagina

Video's

Zomaar wat dingen die gebeurden op 13 juni in Landgraaf: Douwe Bob en Selah Sue gaven een showtje weg in de studio. Sander zat zaterdag in een zitzak. Niet alleen, dat zou ongezellig zijn. Hij zat lekker te zitten, en te praten, met Jonathan Jeremiah en The Wombats. En Sander zat niet alleen, hij ging ook hard. Ook dat deed hij niet ongezellig in zijn eentje, hij had goed gezelschap van Mandy. Al deze dingen gebeurden onder het toeziend oog van een vakkundig videoteam en hun beelden zijn verwerkt tot leuke filmpje. Die zijn terug te vinden in een YouTube-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Bekijk alle video's op de videopagina
>> 3voor12 boft en mag een aantal liveshows en -optredens aanbieden. Check die video's hier!

3FM On Stage

Als je weleens op een van de grote festivals van Nederland bent geweest, heb je vast die container weleens zien staan in de buurt van de 3FM Studio. Daar geven artiesten hele exclusieve sessies van een paar nummers voor een klein publiek. Dat ziet er ongeveer zo uit...

>> Check alle 3FM On Stage-sessies van dit jaar

3voor12

3voor12 gaat lekker de diepte in met verslagen over optredens en de optredens zelf die ze mogen aanbieden. Veel berichten, veel video's, veel dingen die je wil zien. Check ze allemaal op hun Pinkpoppagina.

>> Check alles van 3voor12 op Pinkpop 2015

Er zijn al twee dagen voorbij gevlogen, maar gelukkig hebben we de zondag nog!

Ster advertentie
Ster advertentie