Pinkpop

Check het nieuwe 3FM Festivalkleedje

  1. Nieuwschevron right
  2. Check het nieuwe 3FM Festivalkleedje

Hij is te gek! Dit kleedje wil je het hele festivalseizoen met je meedragen, want hij is niet alleen super praktisch, het is ook nog eens een bordspel!

Vorig jaar hadden we zo'n lekker warm festivalkleedje, weet je nog? Heel fijn. Maar dat was meer een dekentje voor in de tent. Dit jaar presenteren we weer het plastic Festivalkleedje. Super handig EN - houd je vast - het is tegelijkertijd een bordspel.

Waarom een bordspel?

Op een festival zit je natuurlijk vele uurtjes te chillen met je vrienden. Een potje kaarten is leuk, maar daar raak je snel op uitgekeken. Daarom hebben wij OP het Festivalkleedje een bordspel afgedrukt, dat je samen met je vrienden kunt spelen. Voor de tent, naast de bar, bij de wc's, noem maar op.

Hoe werkt het spel?

Het idee is dat je Giel, Timur en Rámon, Frank of Annemieke zo snel mogelijk terug brengt naar de 3FM-studio. Onderweg moet je uiteraard allerlei leuke opdrachten uitvoeren. De spelregels staan op het matje (en vind je hieronder). Heb jij jouw DJ als eerste 'thuis' gebracht? Dan win je!

Spelregels Festivalkleedje 2016

Dobbelstenen en pionnetjes

Dobbelstenen vergeten? Geen paniek! Wij hebben digitale dobbelstenen voor je gemaakt, die je trouwens ook in de 3FM-app vindt. Geen pionnetje bij je? Gebruik gewoon je colaatje, biertje of tropische cocktail. Opgelosssst.

Waar kan ik zo'n 3FM Festivalkleedje bemachtigen?

De kleedjes worden door vrijwilligers op Pinkpop, Best Kept Secret, Zwarte Cross, Concert at SEA en Lowlands gratis uitgedeeld. Alleen op Pinkpop betaal je 1 muntje, maar de opbrengst hiervan gaat direct naar 3FM Serious Request 2016. Dus dat is dan weer mooi.

Ster advertentie
Ster advertentie