Pinkpop

De laatste dag van Pinkpop 2015 was zo:

  1. Nieuwschevron right
  2. De laatste dag van Pinkpop 2015 was zo:

Lekker! Niet te heet, niet te koud, lekker veel zon, goeie biertjes, fijne muziek. Dag drie van Pinkpop 2015 liet de teleurstelling om de afwezigheid van de Foos als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Foto: Ben Houdijk

De domper van de Foo Fighters die hun optreden op Pinkpop moesten laten schieten, waren we inmiddels te boven op de Pinkpop-zondag. Anders maakte die dag hem sowieso goed, want met dit weertje en deze acts op de podia, moest het wel lekker gaan. Check het 3FM-dagoverzicht van de laatste dag Pinkpop 2015.

Foto: Ben Houdijk

Hoogtepuntjes radio

Zondag maakten we de meeste uren radio, want vanaf 12.00 uur 's middags tot nadat het festivalterrein leeg was gestroomd, hoorde je 3FM live vanuit Landgraaf. Dat levert wat mooie momentjes op die je nog op je dooie akkertje terug kunt luisteren.

>> Beluister alle radiohoogtepunten van Pinkpop 2015

Foto's

Hans-Peter van Velthoven, Bullet-Ray van Olphen en Ben Houdijk; de fotografie-helden met een oog voor kwaliteit en timing. Op de laatste dag waren ze misschien wel het scherpst van allemaal. Bekijk alle foto's van Pinkpop-zondag hieronder.

>> Alle foto's van de Pinkpop-vrijdag op de fotopagina

Video's

Radio is visueler dan ooit, dus wil je veel van de dingen zien die je hoort. Ook onze online reporters gingen het terrein over om daar te kijken of bijvoorbeeld de dixies nog wel te harden waren. In ieder geval, daarom maken we ook video's die je hieronder in een YouTube-playlist kunt bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Bekijk alle video's op de videopagina
>> 3voor12 boft en mag een aantal liveshows en -optredens aanbieden. Check die video's hier!

3FM On Stage

De knalrode container naast de 3FM-studio is het podium voor acts die je móét zien en die toch voor een piepklein publiek optreden. Zondag bijvoorbeeld stond Typhoon daar de boel af te breken. Hij was niet de enige die de boel loskreeg, dus kijk vooral op onze 3FM On Stage-pagina.

>> There's more! Check alle 3FM On Stage-sessies van dit jaar

3voor12

3voor12 gaat lekker de diepte in met verslagen over optredens en de optredens zelf die ze mogen aanbieden. Veel berichten, veel video's, veel dingen die je wil zien. Check ze allemaal op hun Pinkpoppagina.

>> Check alles van 3voor12 op Pinkpop 2015

So it's a wrap! Het was top. Tot volgend jaar!

Ster advertentie
Ster advertentie