Pinkpop

Wie MOET er dit jaar op Pinkpop staan?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie MOET er dit jaar op Pinkpop staan?

Woensdag 17 februari wordt de line-up van Pinkpop 2016 bekend gemaakt. Welke artiest, band of act MOET er in juni op het podium staan?

Arctic Monkeys in 2014 op Pinkpop

Een geruchtenmachine. Hoe dat eruit moet zien... not a clue. Maar hij schijnt te bestaan en op volle toeren te draaien. De namen die daaruit komen rollen worden niet altijd bevestigd door Jan Smeets zelf en kunnen dan weer voor een jaar terug in de kast.

Vaak is het ook wishful thinking van fans van bands die het gerucht doen toenemen in omvang. Met een beetje geluk wordt het gerucht zo sterk, dat bureau Pinkpop dan toch eens gaat polsen of de besproken artiest misschien zin heeft om in Landgraaf langs te komen.

Jouw ideale PP line-up

Voor Pinkpop 2016 is de festivalposter nog niet compleet. Woensdag 17 februari wordt tijdens de Pinkpop Perspresentatie in Paradiso de line-up bekendgemaakt, maar tot die tijd mag je nog even dromen van jouw helden op het hoofdpodium.

Maar stel dat jij het nou voor het zeggen had. Hoe zou dan JOUW Pinkpop line-up eruit zien? Wie MOET er sowieso bij zijn in Landgraaf?

Go!

Ster advertentie
Ster advertentie