Pinkpop

Get well soon Dave, asshole!

  1. Nieuwschevron right
  2. Get well soon Dave, asshole!

Als Dave niet naar Pinkpop kan komen, dan komt Pinkpop wel naar Dave. Nou ja, soort van in elk geval.

Daar sta je dan op Pinkpop, met al je Foo Fighters-fan gevoelens, en geen Foo Fighters. Pinkpop baalde zelf ook en bedacht iets om het leed te verzachten, met de gedachten "gedeelde smart, is halve smart".

Schrijf het van je af

In een klein hoekje op Pinkpop komen Foo Fighters-fans samen om collectief te balen van het feit dat Dave Grohl en zijn band niet komen. En om hem beterschap te wensen. Op het festivalterrein staat een hek volbehangen met persoonlijke briefjes aan de Foo Fighter-frontman, die daar ter plekke geschreven worden. Helemaal achteraan in de hoek van de Kalm Aan Laan, naast een groot beeld van de zanger, klimmen Foo Fighters-fans in de pen.

De meeste fans zijn over de eerste shock heen en wensen Dave vooral veel beterschap, maar Jetske (17) had het er nog erg moeilijk mee. Ze moest huilen toen ze het nieuws hoorde. Daarna kwam de boosheid "Hij had niet van het podium moeten vallen!" Haar boodschap aan Dave was kort maar krachtig. Zie hieronder. Hopelijk voor Jetske gaat ze snel door alle stadia van rouw en komt de acceptatie nog voor het einde van het festival.

Foo Fighters Dave-initief niet op Pinkpop

Festivalopperhoofd Jan Smeets maakte zaterdag 13 juni bekend dat Foo Fighters helaas niet het festival zouden komen afsluiten. Dave had de avond ervoor zijn been gebroken tijdens een optreden.

Check hier meer briefjes voor Dave

Ster advertentie
Ster advertentie