Paaspop

Paaspop 2020 gaat niet door

  1. Nieuwschevron right
  2. Paaspop 2020 gaat niet door

Het was in de lijn der verwachting, maar ook de organisatie van Paaspop heeft de stekker uit het festival getrokken. Natuurlijk vanwege het Coronavirus en de maatregelen die de regering heeft moeten nemen om het virus in te dammen.

Gezondheid boven alles

De organisatie laat in een bericht weten dat het met grote spanning uitkeek naar de nieuwe persconferentie. Paaspop is elk jaar de officieuze opening van het festivalseizoen in Nederland.

"De gezondheid en veiligheid van jullie, bands, crew en vrijwilligers en alle andere vele betrokkenen gaat boven alles en heeft -altijd- onze hoogste prioriteit. Er is besloten om Paaspop 2020 niet door te laten gaan."

"Na ruim 40 jaar lang het festivalseizoen te hebben afgetrapt, valt deze situatie ons zwaar. Echter, we zijn ons ervan bewust dat ziekenhuizen volstromen en dat er diverse branches hard worden geraakt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoopvol kijken naar volgend jaar

Na dit droevige bericht is er toch een sprankje hoop en vooral zin om vooruit te kijken: "Markeer 2, 3 en 4 april alvast in je agenda. Laten we volgend jaar met z'n allen de mooiste Paaspop editie ooit neerzetten! Aan alle getroffenen, mensen in de zorg, leveranciers, alle collega festival- en evenementenorganisaties: wij denken aan jullie in deze tijd, en wensen jullie veel wijsheid en sterkte."

Paaspop 2020

Op Paaspop 2020 zouden onder andere Chef'Special, Kensington, DI-RECT, Kraantje Pappie, S10, Snelle, Duncan Laurence, Krezip, Merol en Gotu Jim een optreden verzorgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie