Paaspop

Paaspop bereidt zich voor op kou

  1. Nieuwschevron right
  2. Paaspop bereidt zich voor op kou

De festivalorganisatie heeft extra maatregelen getroffen om de bezoekers te beschermen tegen de kou.

Het wordt een zeer koude editie van Paaspop, het driedaagse festival dat vrijdagavond 29 maart 2013 van start gaat. Dit mag de pret zeker niet drukken, maar er moet wel rekening mee gehouden worden. Om er voor te zorgen dat iedereen ondanks de lage temperaturen toch optimaal kan genieten van de vele acts, heeft het festival een aantal extra maatregelen genomen.

Warme maatregelen Paaspop

Vooral op de festivalcamping is het zaak dat iedereen het warm genoeg heeft in de tentjes. Daar lopen extra EHBO'ers rond om te controleren of iedereen ook echt op een warme plek slaap. Op de camping is ook een groot kampvuur dat lang blijft branden en de verwarmde eettent op de camping blijft de hele nacht open. Voor de bezoekers die balen dat ze toch iets te weinig kleding bij zich hebben, is er de campingwinkel. Die verkoopt voor de gelegenheid ook truien en dekens.

3FM live vanaf Paaspop

3FM is er het Paasweekend ook weer bij op het festivalterrein in Schijndel. We zenden er op zaterdag 30 en zondag 31 maart uit en doen verslag van het festival, de uitreiking van de 3FM Serious Talent Award en laten je live-optredens en interviews horen van de optredende artiesten.

Paaspop voorbereidingen in 3voor12 Radio

Paul Rabbering belde in 3voor12 Radio met Ron van Hal, de woordvoerder van Paaspop, over de voorbereidingen voor de vrieskou.

Ster advertentie
Ster advertentie